Tietoa meistä

 

Saura Experience Oy:n tehtävänä on tarjota kulttuurielämyksiä. Saura Experiencen palvelut koostuvat ohjelmapalveluista ja -tuotannoista, livemusiikista sekä Saurahuone kahvila & cateringin tarjoamista ruokaelämyksistä.

 

SAURAHUONE CAFE & CATERING

 

Saurahuone Café & Catering on vastaisku massatuotannolle, prosessoiduille, ravintoköyhille ruokavalmisteille ja ketjuravintoloiden maailmanvalloitukselle. Valmistamme keittiössämme hyvistä raaka-aineista jokapäiväisen lounaanne. Ammattitaitoiset kondiittorimme leipovat ihanat kakut ja piiraat sekä perinteisin menoin että vegaanisina versioina. Tarjoilemme vain eurooppalaisten perhetilojen viinejä ja suomalaisten pienpanimoiden oluita ja limonadeja. Tiimimme taitavat työntekijät saavat oikeata palkkaa, kunnioittavat arvojamme ja ovat valmiita upottamaan kätensä juuresteatteriin ja taikinakulhoon joka ikinen aamu. Rakastamme jokaista asiakastamme ja toivomme, että se – ihmisen tärkeys näkyy meissä. Olemme kiitollisia teille jokaiselle, jotka pidätte päätämme pinnalla. Support ihminen – support luonto.

Tiedostamme kaikessa tekemisessämme luonnon ja ympäristön olevan kuninkaamme ja teemme jokaisessa valintatilanteessa mahdollisimman eettisiä ratkaisuja. Keittiömme ei tuota lainkaan sekajätettä, ja ruokahävikkiä emme tee juuri ollenkaan.

Panostamme koko ajan enemmän kestäviin raaka-ainevalintoihin. Tervetuloa nauttimaan kanssamme elämästä - mahdollisimman eettisesti.
Pyydä catering tarjous tai varaa pöytä

 

SAURA BOOKING AGENCY OY

 

Saura Booking Agency on helsinkiläinen musiikkiagentuuri, joka edustaa moderneja ja urbaaneja suomalaisartisteja sekä kansainvälisesti että kotimaassa. Tutustu artisteihin.